Om VINIVINITA

 

Jeg er nærmest vokset op i vinens verden. Mine forældre har været i vinbranchen i 40 år, og fra før jeg selv kan huske, er jeg blevet slæbt rundt på alverdens vingårde i Italien og Frankrig.

Interessen for vin er kommet snigende, og selvfølgelig mest efter jeg selv er blevet forbruger og kan smage forskelle på de vine jeg får serveret. Det har været interessant at erfare, hvor forvænt jeg har været med vine hjemmefra og sammenlignet med de vine jeg har smagt uden for hjemmet.

Mit netværk har inspireret og givet lyst til at prøve kræfter i denne spændende og levende branche. Ved at se og høre om deres oplevelse af de vine jeg har præsenteret for dem, har givet mig lyst til at lade vin blive min levevej.

Det er fortrinsvis vine fra Italien, men Frankrig må også med, da de som Italien producerer skønne vine. Vi har Champagnehuset Vve Fourny & Fils der har verdens bedste champagne.

Alle vine på vinivinita er nøje udvalgt og testet med ”value for money” og der er givet samtlige vine point fra 50 til 100, uden hensyntagen til pris, kun smag.

Jeg vil rigtig gerne svare på spørgsmål og høre jeres mening, så skriv endelig.

Venlig hilsen

Vinita Nørgaard

                               
Alle ordrer over 500,- leverer vi gratis.